Sup Salmon. The key to any fish soup is in how you flavor the broth. This salmon soup uses a few simple flavor makers that will surprise your taste buds in the best way possible. What I love about this salmon soup: Quick and easy.
Untuk jenis masakan yang satu ini berasal dari negara Jepang. Seiring dengan perkembangan zaman, sup ikan salmon kini sudah banyak tersedia direstoran Indonesia. Fish Soup Recipe is a sponsored post written by me on behalf of the Norwegian Seafood Council. Mommy dapat mengolah Sup Salmon dengan 11 ingredients dan 3 caranya. ikuti proses mengerjakannya.
Ingredients of Sup Salmon
- Inilah dari Tetelan salmon.
- Kamu perlu 1 buah dari wortel.
- Kamu perlu 3 siung dari Bawang putih.
- Siapkanlah 2 siung dari Bawang merah (dijadikan bawang goreng buat taburan).
- Kamu perlu dari Bawang bombai (cincang).
- Inilah 1 buah dari tomat (potong kotak2).
- Siapkanlah 1/2 sdt dari Merica.
- Kamu perlu dari Garam (sesuai selera).
- Inilah 1 ruas jari dari jahe (geprek).
- Siapkanlah dari Masako (sesuai selera, kalau saya cuman dikit aja).
- Inilah 500 ml dari Air.
The recipe, as listed, is more like cheese soup with salmon in it. Leave out the cheese, and you actually have a lovely salmon chowder. We prefer this without the cheese. You may be thinking, umm, that's a little much.
Sup Salmon langkah-langkahnya
- Bawang putih di haluskan kemudian tumis, masukkan bawang bombai yang sudah dicincang halus.. tunggu sampai harum.
- Masukkan jahe dan tambahkan air, tunggu hingga mendidih.. masukkan wortel, garam, merica, masako...
- Setelah wortel setengah matang, masukkan salmon dan tomat sebentar.. tunggu mendidih, angkat dan taburi bawang goreng.. siap disajikan 😋.
But — this is important — switching up your side dishes will keep salmon as exciting as ever. Icelandic Salmon Soup This is a simple salmon soup that uses salmon bodies to make a quick broth, then meat picked off the bones for the soup itself. Any salmon, trout or char works well here. In a large saucepan, saute celery, onion, green pepper and garlic in butter until the vegetables are tender. Private Classes Only until Covid is under better control.
No comments: